Levering og returnering

Ordrer modtaget inden kl. 14:00 mandag til fredag, afsendes normalt samme dag.  

Skulle vi ikke kunne overholde dette får du selvfølgelig besked.
 

Leveringsmåder:

  •    Post Danmark Maxibrev
  •    Post Danmark Pakke
  •    Afhentning på vores adresse
 

Der sendes som hovedregel ikke til udlandet, medmindre andet er aftalt inden ordre afgivelse.

Fragtomkostningerne dækker emballage og omkostninger til transportøren i henhold til deres gældende prisliste. Vi råder dig til at samle dine produkter i en ordre, men skulle du komme i den situation at du har lavet to ordrer hos os, så send os en mail, og vi vil forsøge at samle dette i en forsendelse.

Track & Trace:
Har du valgt en pakkeforsendelse kan du på vores hjemmeside, finde dit track and trace nummer. Du skal som forbruger i første omgang selv henvende dig til dit nærmeste postkontor, hvis din pakke ikke kommer frem, ellers er vi selvfølgelig også behjælplig med efterlysning.


Reklamation:
Skulle der opstå en skade på din ordre under forsendelsen, skal du kontakte os hurtigst muligt så vi kan oprette en erstatningssag over for transportøren. I sådan et tilfælde vil vi fremsende en ny forsendelse til dig som kunde, mens vi tager os af resten.
Vores forsendelseskasser er rigeligt store og dine produkter er godt beskyttet.

Returneringer:
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Husk emballagen
Det er vigtigt at den vare du vil reklamere over fremstår som da du fik den leveret, altså med komplet emballage, og uden brugsspor. Er du i tvivl bedes du kontakte os på tlf.: 2973 9066
eller på kundeservice@fotoimport.dk

Returvarer skal sendes til:

Fotoimport.dk
Lilleskoven 2
8752 Hedensted